Firmade kataloog

Grillitud ja ürtidega täidetud latikasprint

Grillitud ja ürtidega täidetud latikas image
 

Kogus Koostis- ja maitseained
1  tk latikas
2  oksa Rosmariin
4  oksa Tüümian
4  cl Valge vein
  sool
MOP-KASTE
3  sl Oliiviõli
1  tl Sidrunimahl
1  sl Valge vein
  sool, suhkur

1. Puhasta latikas soomustest. Eemalda sisikond turja kaudu, st lõika kala kuklast sabani lahti, ära ava kõhtu. Loputa külma veega ja kuivata majapidamispaberiga.
2. Hõõru kala seest soolaga.
3. Pane kõhtu rosmariini- ja tüümianioksad ning valge vein. Küpsemise kiirendamiseks tee kalale ristipidi sisselõiked.
4. Küpseta kala ~ 40 minutit, aeg-ajalt pöörates ja moppides.
5. Serveeri valge veini ja baguettega.

Allikas: www.toidutare.ee/retsept.php

Brändid

Lisa kuulutus Töö Äripakkumised