Firmade kataloog

Soe lõhe-riisisalatprint

Soe lõhe-riisisalat image

Kogus Koostis- ja maitseained
200  g Lõhefilee
3  sl Magus tšillikaste
  poole laimi mahl
  pool sektoriteks lõigatud laimi
150  g Basmati riis
1  tk suur porgand
  punt rohelist sibulat
0.5  -1 kaun tšilli
KASTE
40  ml Sojakaste
70  ml apelsinimahl
2  sl Seesamiõli
1  sl peeneks hakitud ingver
1  sl pruun suhkur
2  küünt peeneks hakitud küüslauk
1 Jäta lõhefi lee koos tšillikastme ja laimimahlaga 10 minutiks seisma.
Seejärel grilli kala 225 kraadi juures loetud 4–5 minutit, lase veidi jahtuda ja rebi tükkideks.
2 Keeda riis ja sega riivitud värske porgandi, viilutatud rohelise sibula ning peeneks hakitud tšilliga.
3 Pane kastmeained purki ja loksuta kõvasti. See on kõige muretum viis kastme ühtlaseks kokkusegamiseks. Kalla kaste riisile ja sega läbi. Kõige peale aseta kala. Serveeri kindlasti soojalt ja soovitatavalt hakitud koriandriga ning laimisektoritega.

Allikas: www.toidutare.ee/retsept.php

Brändid

Lisa kuulutus Töö Äripakkumised